AUTON KORJAUKSET

Auton huoltolaskuri

- laske autosi huollon hinta ja sisältö

Sähköinen huoltokirja

Muista, että myös uuden autosi takuu säilyy, vaikka et huoltaisikaan sitä merkkiliikkeessä, jonka autovalmistaja on valtuuttanut. Jos autossasi on käytössä sähköinen huoltokirja, merkkaamme huollot aina sinne asianmukaisesti. Sähköiset huoltokirjat ovat käytössä mm. Audi, Skoda, VW, Seat, Mazda, Ford, Bmw, Mercedes-Benz, Huyndai, Kia, Jaguar, Landrover.

Autofit eHuolto

Autofit eHuolto -korjaamot ovat auditoituja täyden palvelun autokorjaamoja. Auditoinnilla varmistetaan korjaamon koulutus, laitteet ja ohjelmistot, myös sähkö- ja hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin. Autohuollon jälkeen auton valmistajan antama takuu säilyy, sillä huollot tehdään aina valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti käyttäen laadukkaita ja alkuperäistä vastaavia huolto- ja varaosia.

Lue lisää Autofit eHuolto -palvelusta

Auton korjaukset

Ratapihanautossa korjautat autosi helposti. Ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät korjaukset alkuperäisillä tai vastaavilla varaosilla laadusta tinkimättä. Tutustu auton korjauspalveluihimme alla tai varaa aika! Huomasithan myös kätevän huoltolaskurin!

ALUSTAN KORJAUKSET JA SÄÄDÖT

Autosi alusta, jousitus ja jarrut pääsevät kovalle koetukselle aina autoa käytettäessä. Tasasin väliajoin auton alustan osia joudutaankin vaihtamaan ja korjaamaan.

Ratapihanauto korjaa alustan vaivatta. Korjaamme ja vaihdamme kuluvat osat, kuten jouset, pyöränlaakerit, iskunvaimentimet, pakoputket sekä pallonivelet.

LÄMMITYSLAITTEIDEN KORJAUKSET

Korjaamme ja huollamme autojen jäähdyttimiä, lämmityslaitteita, öljynlauhduttimia sekä ahtoilmanlauhdutimia.

Myös yksilöllisten erikois jäähdyttimien tilaaminen käy meiltä hyvin helposti.

ILMASTOINNIN KORJAUKSET

Ilmastointilaite kannattaa huoltaa autossa säännöllisesti. Suosittelemme ilmastointihuoltoa vuosittain tai vähintään kahden vuoden välein. Ilmastointihuolto tehdään, koska kosteuden tiivistyminen sekä kylmäaineen vähäinen määrä heikentävät huomattavasti ilmastointilaitteen tehoa ja saattavat lopulta rikkoa sen kokonaan.

PAKOPUTKISTON VAIHDOT JA KORJAUKSET

Asennamme ketterästi ja ammattitaidolla uudet pakoputkistot, E-tyyppihyväksytyt katalysaattorit, lambda-anturit, joustoputket ja teemme myös osakorjaukset.

Voit esimerkiksi jättää autosi meille ja hakea sen valmiina työpäivän jälkeen. Toki saa jäädä meille odottelemaan asennuksen valmistumista ja juoda vaikka kahvit.

MOOTTORIEN KORJAUKSET

Osaavat ammattilaisemme tekevät kaikenlaisia moottorikorjaustöitä sekä bensiini- että dieselmoottoreihin.

Kun moottorista alkaa kuulumaan normaalista poikkeavia ääniä, on suositeltavaa tulla autokorjaamoon.
Erityistä huomiota tulisi kiinnittää jakohihnan ja sytytystulppien säännölliseen vaihtoon.

VAIHDELAATIKKOJEN KORJAUKSET

Toimimaton vaihteisto voi rutista tai paukkua vaihdetta vaihtaessa ja tiettyjä vaihteita voi olla vaikea saada päälle. Vaihteiston toimimattomuutta voivat aiheuttaa esim. kuluneet synkronirenkaat tai laakerit. Vaihteisto-ongelmissa on aina syytä ottaa yhteyttä alan ammattilaiseen.

MOOTTORIN APULAITTEET JA HALLINTAJÄRJESTELMÄT

Vaihdamme ja korjaamme nopeallakin aikataululla moottorien apulaitteiden ja hallintajärjestelmiä.

VOIMANSIIRRON KORJAUKSET

Toteutamme voimansiirtoon liittyvät korjaukset kuten kardaanit, vetoakselit, kytkin, neliveto sekä vetopyörästö.

Tyytyväiset asiakkaat

Julkiset arvioinnit Googlesta

”Hyvä palvelu ja osaava henkilökunta. Kiitos”

Henri Piipari

”Turbotec optimoinnit 👍”

Aki Ihonen

”Hädän hetkellä palvelu toimi jälleen. KIITOS 😁💪🏻✌🏻”

Toni Reingoldt

Vuodesta asti ammattitaidolla

Google arviot

Vuoden kokemuksella