AUTOHUOLTO

Sähköinen huoltokirja

Muista, että myös uuden autosi takuu säilyy, vaikka et huoltaisikaan sitä merkkiliikkeessä, jonka autovalmistaja on valtuuttanut. Jos autossasi on käytössä sähköinen huoltokirja, merkkaamme huollot aina sinne asianmukaisesti. Sähköiset huoltokirjat ovat käytössä mm. Audi, Skoda, VW, Seat, Mazda, Ford, Bmw, Mercedes-Benz, Huyndai, Kia, Jaguar, Landrover.

eHuolto

eHuolto -korjaamot ovat auditoituja täyden palvelun autokorjaamoja. Auditoinnilla varmistetaan korjaamon koulutus, laitteet ja ohjelmistot, myös sähkö- ja hybridiautojen huoltoihin ja korjauksiin. Autohuollon jälkeen auton valmistajan antama takuu säilyy, sillä huollot tehdään aina valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti käyttäen laadukkaita ja alkuperäistä vastaavia huolto- ja varaosia.

Lue lisää eHuolto -palvelusta

Autohuolto

Auto vaatii huoltoa toimiakseen mahdollisimman pitkään. Palvelujamme ovat auton määräaikaishuolto, vuosihuolto, katsastushuolto ja muut tarvittavat auton huollot. Teemme huollot autoihin ammattitaitoisesti ja asiantuntijan ottein. Tutustu autohuoltopalveluihimme alla, käytä yllä olevaa kätevää huoltolaskuria tai varaa aika! Huollamme kaikkia automerkkejä.

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Määräaikaishuolto on kilometri- tai aikaperusteinen huolto. Se tehdään autonvalmistajan määräämän huolto-ohjelman mukaisesti.

Määräaikaishuoltomme sisältää auton valmistajan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet. Lisätiedot autosi huolto-ohjelman sisällöstä saat henkilökunnaltamme.

KATSASTUSHUOLTO

Katsastushuollossa tarkistetaan katsastuksessa läpikäytävät kohdat, jotka auttaa autosi katsastuksen hyväksymisen.

Jos autostasi löytyy jotain huomautettavaa, otamme sinuun yhteyttä ja annamme korjauksille samantien kustannusarvion. Katsastushuolto voidaan tehdä heti paikan päällä tai joustavasti ajanvarauksella kotisivuilta tai puhelimitse.

VUOSIHUOLTO

Varmista autosi kunnollinen toiminta, meiltä saat kattavan auton vuosihuolto -paketin.

Vuosihuolto määräytyy asiakkaan toiveiden mukaisesti. Siihen voi kuulua esimerkiksi moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto sekä tarkastukset: muiden suodattimien, vaihteisto- ja peräöljyjen, nesteiden, polttimoiden, alustan, jarrujen ja akun kunnon tarkastukset.

Vuosihuolto on aina räätälöitävissä asiakkaan auton tarpeiden mukaisesti.

Tyytyväiset asiakkaat

Julkiset arvioinnit Googlesta

”Hyvä palvelu ja osaava henkilökunta. Kiitos”

Henri Piipari

”Turbotec optimoinnit 👍”

Aki Ihonen

”Hädän hetkellä palvelu toimi jälleen. KIITOS 😁💪🏻✌🏻”

Toni Reingoldt

Vuodesta asti ammattitaidolla

Google arviot

Vuoden kokemuksella